instagram @kitchenettehome

Kuchařka Kitchenette a nový obchod

Kuchařka Kitchenette a nový obchod

Jak už někteří z Vás zachytili, tak více jak rok pracuji na mé autorské kuchařce Kitchenette – Rok v kuchyni. ) A nastal ten čas, kdy mohu radostně říci, že je hotová a v rukách jiných, kteří se právě starají o to, aby byla co nejkvalitněji a na krásný přírodní papír Munken vytištěna, vazba sešita a tak dále. Pracoval na ní spolu se mnou Martin Pecina, mnohokrát oceněný knižní grafik a věřím, že se nám práce společně povedla. Můžete se těšit na krásném přírodním papíře tištěnou knihu se šitou vazbou, pevnými deskami, látkovými záložkami a s mnoho dalšími detaily, které kuchařku dělají opravdu krásně zpracovaným kouskem. Právě i proto jsem se rozhodla jít do vlastního vydání, protože vydavatelství nejsou ochotné investovat právě do těchto detailů a raději produkují masové knihy za co nejnižší náklady. Musím říci, že i díky tomuto byla cesta docela dlouhá, ale neméně krásná a na tento moment jsem se opravdu velmi těšila.

A právě tu, u zrodu knihy, se zrodil i nápad, připravit eshop, který by tuto knihu prodával a možná i pár dalších drobností, které mám sama ráda a zdají se mi být nedostupné. Také produkty na které se mnozí z Vás často ptáte. Pěkné talíře, dekorace, prostírání. Zkrátka co vidíte na mých fotkách a můžete nalézt také u mě doma, v mé kuchyni, jídelně, .. Něco do zdravé domácnosti. Také například Sous vide lázně, do kterých jsem se zamilovala. No nemusím Vám asi psát, že sbírka věcí se docela rozrostla z těch plánovaných několika kousků.)
Tedy posledních pár měsíců jsem pracovala na tomto projektu a moc mě těší kolekce krásných věcí, které se povedlo doposud pro Kitchenetteshop posbírat. Určitě ještě nekončím a budete se moci těšit na rozrůstající se kolekci.

Tvořit blog je strašně krásné, zábavné a naplňující a je opravdu skvělé, když si najdete sponzora nebo si Vás najde sám a umožní Vám, se této práci věnovat naplno tak, aby se vaše hoby stalo i obživou.
Víte, že Kitchenette blog jsem zatím uchránila od komerčních vsuvek, inzercí a jiných reklam. A věřte mi, že nabídek na inzerci chodí hodně, jen si myslím, že pokud mám něco propagovat, mělo by to byt něco, čemu sama opravdu věřím a taková nabídka na tento druh nenásilné inzerce zatím nepřišla. Doposud nestálo za to, abych čisté stránky pokryla nepěknými bannery. A tak věřím a doufám, že Kitchenette shop budete vnímat jako podpůrný systém blogu/vaření/a další mé budoucí tvorby,…, který Vám bude zprostředkovávat věci, které miluju a také na které se sami ptáte.
Na blogu i facebooku Vás budu jemně informovat o produktech, kuchařce, novinkách. Koho to bude rušit prosím ať přimhouří oko a jeho pozornost přesune na recepty a vaření.)

Od Kitchenette shopu můžete očekávat maximální vstřícnost, krásný nejen obsah stránek, ale i koncový produkt. Připravujeme opravdu vkusné a luxusní balení zboží. Kuchařku Kitchenette – Rok v kuchyni, si budete moci nechat mnou podepsat a doplnit například o věnování, bude-li určena jako dárek. Připravuji samozřejmě i věrnostní program v podobě slev a malých dárků. Věřím, že v našem K shopu se Vám bude líbit a budete se rádi vracet zpět. Budeme vděční za každý podnět či nápad, jak naše služby vylepšit.

Všem moc děkuji za Vaši milou a srdečnou přízeň, která mě dovedla až sem!
S láskou Markéta

Kuchařka Kitchenette a nový obchod
Newsletter