instagram @kitchenettehome

Křest Knihy

Křest Knihy

Moji drazí a strašně milí přátelé, návštěvníci a čtenáři gurmáni, 30. září jsme konečně pokřtili tu naší krásnou knihu. Tak přináším malý report formou fotografií od mého kamaráda Honzy , kterému tímto děkuju, že se ujal dokumentace.)
Role kmotrů se ujali pánové Roman Vaněk, šéf Pražského kulinářského institutu a Pavel Staněk, spolumajitel společnosti Potten & Pannen Staněk.
Romanovi moc děkuju, že mi dal důvěru a za mnoho krásných slov o mé práci a knize. Mám tímto příležitost poděkovat mu i za jeho práci, že hýbe světem a hravě mění věci ukuté téměř z oceli. Také jeho Prakul je opravdu instituce, která si drží veškeré atributy kvalitní, perfekcionistické a profesionální školy vaření i pro pokročilé gurmány, tedy i za toto místo mu děkuji.
Pavel Staněk se stal charismatickým kmotrem, ale také úžasným hostitele, který nás celou akcí provázel a postaral se tak o úžasný a nezapomenutelný večer s moc příjemnou atmosférou. I jemu děkuji za vloženou důvěru. Už jako malá holka jsem chodila nakukovat do prvního Potten Pannenu ve Vodičkově ulici, v sousedství jsem totiž vyrůstala, a obdivovala všechny ty dokonalé kuchyňské poklady. Později jsem se stala častým zákazníkem a dnes jsem hrdá na to, že mohu říci, že jsme se staly partnery a přáteli na stejné gastronomické lodi.) Kuchařku Kitchenette Rok v kuchyni si budete moci koupit i v síti Potten Pannen. Ještě jednou děkuji za překrásný dárek, který jsem dostala. Dlouho jsem si ho přála a tento sen mi Pavel k mému obrovskému překvapení splnil. Dosatala jsem totiž úžasný food processor Kitchen Aid.
Ještě bych ráda naposledy zmínila a poděkovala tím Martinovi T. Pecinovi, který semnou na knize trpělivě pracoval. Na fotkách je to ten mladý pán s krásným knírem a plnovousem.)) A Janě Potužníkové, korektorec. Já vím, byla to dlouhá spolupráce, ale zvládli jste to skvěle.
Vůbec v neposlední řadě moc děkuju Kamuře o které ještě jistě uslyšíme.) Kdo ji ještě nezná, je to mladá kuchařská hvězda, která už stihla zlehka procestovat svět, vařila ve všech možných i nemožných kuchyních po celém světě. Nejvíce jistě v každém zarezonuje kuchyně Jamieho Oliviera, ale jsem si jistá, že byla i na mnohem více výjimečných a inspirativnějších místech. Pro tento večer připravila úžasný catering s vůní a chutí Asie, kterou miluju. Jako by mi četla pod kůží. Bylo to úžasné! Děkuju!
Byl to pro mě nezapomenutelný večer a ještě jednou všem moc děkuju! Za první dva týdny prodeje knihy, jste si jich už koupili téměř 2000! Jste neuvěřitelní a děkuju za podporu!

.
Křest Knihy Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Křest Knihy
Newsletter