instagram @kitchenettehome

Krásné Vánoce

Krásné Vánoce

Jsem právě s rodinou opravdu daleko od rodné domoviny, a přesto, že jsme Štědrý večer se vším všudy prožili před dvěma týdny.  Myslím opravdu se vším všudy, jen datum v kalendáři nesedělo... S máminým salátem a dokonalou rybí polévkou, dokonce i s kapustnicí, kaprem, našim cukrovím, stromečkem, koledami, vším tím vánočním kouzlem, co každý rok pro naše děti vytvářím. Řekla bych, že budu už duchem někde úplně jinde, ale letos, mnohem víc než kdy předtím cítím tu vánoční atmosféru, vaše přípravy, napětí, radost, lásku, ... , až sem do Indonézie.

Za letos asi posledním receptem bych vám všem chtěla poděkovat za vaši, u některých už opravdu letitou přízeň.  Chodí vás sem kolem 500.000 měsíčně, což je neuvěřitelné číslo! Děkuji za vaše milá slova a za vaše malé, velké i obrovské úspěchy v kuchyni a to hlavně při sdílení všech těch dobrot s vašimi blízkými, protože tu radost a lásku u společného stolu často zprostředkovaně cítím i já. Každá vaše zpráva, email, IG post, kdy tyto úspěchy popisujete, mě naplňují pocitem uspokojení, štěstí a dokonce mě často i dojímají. Tedy vám všem moc děkuju a znovu musím zopakovat a teď věřím, že mi i rozumíte, když píši, že bez vás by nic z tohoto tady nedávalo smysl! Samozřejmě děkuji i těm z vás, co se stali jakoukoli formou i mými milými zákazníky, protože i díky tomu se mohu věnovat tomu, co mě strašně moc baví a vracet vám to zpět třeba recepty a inspirací.
Děkuji i za to, že díky vám mohu růst a stále se učit novým věcem!
Na příští rok mám mnoho plánů i snů, ale zároveň si přeji se i trochu zpomalit a naučit se umět být možná méně dokonalou, protože všechno stihnout nemůžu. Zároveň moje malé děti mohu stihnout jen teď a tady. :-)
Tak se těším, že budu tvořit nové recepty na blog, které snad budou šířit radost a inspirovat vás. Na jaře bude hned jedna velká událost a to vydání společné kuchařky s mými přáteli. Tedy kuchařka "Gastrokroužku". Kdo mě nebo někoho z nás sleduje na instagramu, určitě o ní už mnoho ví a věřím, že se na ní i mnoho z Vás už moc těší, tak jako já. Bude krásná, užitečná a plná nejen inspirace, ale i dobré nálady a krásných fotek. S nejmladším Isákem také na jaře dokončíme naši malou Kitchenette baby kuchařku, která by mohla vyjít kolem podzimu. Můžeme se i nadále spolu potkat v mé domovské Gourmet Academii, kde mám vypsané kurzy vaření. Ale pozor, dávám pouze jeden kurz měsíčně, tedy je jich jenom pár a ani je tedy nijak moc nepromuji. Novinka bude vegetariánský kurz, zaměřený na luštěniny. A pak v neposlední řadě plánuji připravit i svůj kurz focení jídla. Detaily kde a kdy se bude konat zveřejním později a budu se na vás všechny moc těšit!

Na závěr bych nám všem chtěla popřát, jako dárek pod stromeček i třeba Novoroční přání hlavně sílu a chuť, abychom i přes naše slabosti, bolesti i starosti dokázali vidět, cítit a šířit lásku kolem sebe. Abychom sytili nejen těla, ale i duše. A aby tak byl náš svět ještě krásnějším místem.

Mějte se všichni krásně!

Vaše Markéta

Krásné Vánoce
Newsletter